Köp- och leveransvillkor

 

Priser
Alla priser är inklusive moms
 

Betalningsalternativ

Paypal Checkout
Cykelcenter.eu använder sig nu av PayPal som betalmetod. Med PayPal kan du betala på nätet, ta emot pengar eller överföra pengar till vänner och familj. Du slipper lämna ut dina kortuppgifter när du handlar på nätet.Det är gratis att skapa ett PayPal-konto och du gör det enkelt via denna länk:

 

Leveranstid
Normal leveranstid är cirka 3-7 arbetsdagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

 

Leveranssätt
Vi skickar varorna med DHL till er: Homedelivery för (Cykel) eller
DHL servicepoint (tillbehör) beroende på varans storlek.
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

Frakt
Fraktkostnaden för en beställning debiteras automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan.

 

Reklamation och returrätt
Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

 

Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se

 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

 

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).