CykelCenter erbjuder en enkel tjänst för att designa unika och specialdesignade cykelkläder för just Dig!

CykelCenter kan erbjuda dig en enastående design-upplevelse genom 5 enkla steg.

Kontakta oss på cykelcenter@cykelcenter.eu för att beställa!

Steg 1: Provkläder

Om ni vill beställa kläder har vi har möjlighet att skicka provkläder till er så att ni kan samla klubbmedlemmar för att prova storlekar. Ni får samtidigt tillfälle att granska kvalitet och tryck.

Kläderna får lånas i tio dagar, returfrakten dras av vid betalning av beställda kläder. Vi har även möjlighet att skicka tyg/färgprover.

 

Steg 2: Design och färg

Har du en idé angående design, färg m.m. hjälper vi dig gladeligen att ta fram flera designförslag till dig att jämföra!

Har ni en design sedan tidigare på t ex klubbkläder kan vi beställa nya kläder i samma design eller hjälpa dig att uppdatera designen. 

CykelCenter kan även hjälpa till med en helt ny design, vi lyssnar på dina önskemål och kommer med flera olika förslag på hur just dina kläder skulle kunna se ut.

 

Stag 3: Logor

Har ni sponsorlogor eller andra logor som ni vill ha med på kläderna? Maila logorna och en idé om placering och storlek till oss så fixar vi det.

Vill ni göra tröjorna personliga genom att lägga till cyklistens namn görs detta utan kostnad!

VIKTIGT! Alla logor måste vara högupplösta för att trycket ska bli knivskarpt. Vår tillverkare är mycket noga med detta för att slutresultatet ska blir perfekt!

 

Steg 4: 3D Bild

När vi fått all information från er tar vi fram olika förslag för er att titta på och eventuella justeringar. Bilderna skickas via mail och är ett första utkast på designen.

När ni godkänt en design går vi vidare i processen och fastställer hela designen exakt. Ni får därefter ett nytt mail med 3D-bilder där kläderna ser ut som om de vore sydda. Dessa bilder går att snurra runt så att kläderna kan ses från önskad vinkel.

 

 

Steg 5: Leverans

När slutdesignen är godkänd av dig är det dags att betala. Produktionen i Tyskland startar så fort kläderna är betalda. Tillvekningstiden är 4-6 veckor beroende på årstid, ytterligare någon vecka under semestermånaden.

Kläderna skickas direkt till er. Lycka till!

Kontakta oss på E-post: cykelcenter@cykelcenter.eu